Vandaag zou mijn vader 91 jaar zijn geworden. In liefdevolle herinnering aan mijn vader, een stukje uit mijn laatste communicatie blog.


Belasting zekerheid en de potentie van een Belastingvrij Nederland

We weten allemaal dat de Belastingdienst haar bestaansrecht dankt aan ons. Ja, gewoon aan mensen die burgers zijn gemaakt. Niemand van ons is geboren als burger. Tenminste, ik ben geboren als mens.

Dus wanneer welgestelde burgers graag bijdragen aan een beter leven voor andere burgers – jazeker ook mensen – dan hebben we dus eigenlijk het instrument Belastingdienst niet meer nodig. Want wat is er op tegen om inkomsten belastingvrij te delen binnen je gezin en familie in plaats van met de Belastingdienst ? Ziekte valt immers onder verantwoordelijkheid van verzekeraars. 

Voordeel van een belastingvrij leven ? Elkaar helpen en lusten gunnen kunnen hun eigen weg gaan. Systeemfouten bij de Belastingdienst worden er direct mee opgelost, iedereen is ineens gepromoveerd van potentiele fraudeur naar weldoener. Voelt net even lekkerder wat mij betreft. En is dat niet onderdeel van ons menselijke welzijn ?

Of neem het witwassen. Dat is niet meer nodig, want de was is al wit, haha. Ook worden mensenlevens er een stuk dragelijker van, want de grootste schuldeiser van ons land is, tatata de Belastingdienst. Wow... kunnen mensen wel in hun woning blijven wonen, in plaats van vanwege onbetaalde belastingen uit huis worden gezet. De onkunde en het personeel te kort worden ermee opgelost en het maakt tevens gelijk dat werken wel weer loont. En armoede ? Laat dat naar mening daarmee nou zo maar eens een positieve bijdrage kunnen bijdragen aan de oplossing. Kwestie van gunfactor ?

Doen wat nodig is, is een keuze. Dus ook het realiseren van een belastingvrij leven.
 

Liefs,

Diana

#LeefNuEnGeniet
Auteur boek Schoolveteraan

Diana Stroeven.

Diana Stroeven │NIMA Marketing en communicatie specialist │ Auteur boek Schoolveteraan │ Communicatie Blog │ Communicatie-expert

Opiniestuk Diana Stroeven januari 2023 Onderwijsblad van AOb

Opiniestuk van Diana Stroeven in Onderwijsblad van de Onderwijsvakbond Aob over het boek Schoolveteraan en Passend Onderwijs.

Diana, digitalisering en het 
marketing- en communicatievak

Diana beheerst ruim 30 jaar het marketing- en communicatievak. Een NIMA marketing en communicatie professional in hart & nieren.

Pionieren en werkervaring op doen bij media. O.a. jaren werkzaam als marketing- en sales coördinator bij een groot familie- en verpakkingsbedrijf.

Actief meebewegen met het begin van internet en de eerste, digitale innovaties. Zoals het opzetten van een strategisch digitale technische, klant-, marketing- en communicatiedatabase. In 2004 al voorbereiden op online interacties en verkopen aan de klant. Het levert vele inzichten op gebied van ICT, bedrijfsprocessen én de waarde van mensen.

Marketing en communicatie passie
 

Wanneer het verpakkingsbedrijf door een internationale speler wordt overgenomen maakt Diana de overstap naar dienstverlener Multinal Group in de functie van marketing manager.

Een paar jaar later wordt Diana commercieel directeur van de hele Group. Met haar marketing passie weet zij met haar team de nationale én internationale positie van het bedrijf te verstevigen en een miljoenen omzetgroei te realiseren.

De naamsbekendheid neemt merkbaar toe en bedrijven worden toegevoegd aan de Group. Een voelbaar succes in - en buiten de organisatie, zij voelt zich groeien.

Ontzorgen van de klant. Problematiek uit de keten filteren, mensen verbinden om tot een nog beter (marketing) product/dienst te komen.

Dienstverlening die zichzelf door toegevoegde waarde verkoopt en waarbij communicatie bewezen het positieve verschil maakt. 

Diana in beeld en geluid

Interview  Ontzorgen van de klant

Versterking dienstenaanbod met overname

Krachtenbundeling met samenwerkende business partner

Sportsponsering NL sportteam WK beachvolleybal

Metaalnieuws: metalisseren kunststof

Nationaal oorlogsmonument Conserveren
St. Aircraft Recovery Group 1940-1945

Podcast over boek Schoolveteraan

Diana Stroeven in gesprek met Natasja Esmeijer van Beelddenkers in de Podcast Schoolveteraan.
Diana Stroeven haar marketing en communicatie bedrijf en haar vakgebieden, advies, consultancy of maatwerk masterclass Communicatie en ICT bedrijfsproces. Kwaliteit van communicatie in de zorg. Communicatie en kwaliteit. Interne communicatie. Kansrijke ideeën en marketing concepten. Onderwijs en jeugdzorg. Auteur Boek Schoolveteraan. Rendement op geld. Wél belasting betalen, communicatie win-win. Uitgever boek Schoolveteraan. Communicatie maakt het positieve verschil. Diana Stroeven.

NIMA Marketing en Communicatie-expert

Ondanks haar succes als commercieel directeur, haar passie en werkplezier in het marketing- en communicatievak weet de 'man' met de hamer haar te bereiken.

Direct gevolg van bedrijfsgroei, waarbij ondersteuning onvoldoende geprioriteerd wordt door de eigenaar. Het resulteert in een fysiek, ernstige burn-out met blijvende gevolgen. Diana heeft haar les geleerd, kiest voor zichzelf en slaat een nieuwe weg in.

Auteur boek Schoolveteraan
Haar gezin krijgt onverwachts vanwege de ziekte van haar kind te maken met de negatieve mindset van de Onderwijsketen. Het gezin belandt in een jarenlange Survival van niet Passend Onderwijs. Het wordt een oorlogsvoering om het recht op onderwijs voor haar zieke kind geregeld te krijgen. De harde realiteit van beleidsuitvoering en Nederlandse  bureaucratie. Onacceptabel. Diana besluit hun waargebeurde verhaal vast te leggen in een boek. Ze verrijkt het boek met haar visie op het onderwijs, win-win, meer levensvreugde en de positieve bijdrage van communicatie.
 

Het wordt het boek : Schoolveteraan.

Het maakt Diana auteur en uitgever. Boek Schoolveteraan is te vinden in de bibliotheek.

Diana is ook interim in te huren voor marketing- en communicatie-opdrachten en verzorgt de Masterclass:

'Communicatie maakt het positieve verschil'.

Hieronder Marije Dunnebier die het debuterende boek voor Diana drukte.

Gedrukte boek verkoop via all3 webshop of bol.com .

Nederlandse E-book van Schoolveteraan kopen

Engelse E-book verwacht eind 2023. Jaja, Diana is weer lekker op dreef, haha.

Marije Dunnebier en Diana Stroeven wanneer het boek Schoolveteraan vers van de pers afkomt.
Schoolveteraan van auteir Diana Stroeven is ook via bol.com bestelbaar.

Een review over het boek mag u schrijven op webwiki : boek Schoolveteraan


Senior Communication Professional  ►  Senior Marketing Professional   Senior Digital Professional   Register marketeer (Internationaal)

Diana Stroeven is NIMA marketing en communicatie specialist.
NIMA Senior Communication Professional. Persoonstitel die Diana  Stroeven in aanvraag heeft. Eigenaar bedrijf Communicatie-expert
NIMA Senior Marketing Professional . Diana Stroeven heeft deze titel als gediplomeerd NIMA Marketing professional met 30 marketing ervaring in aanvraag bij het NIMA.
NIMA Senior Digital Professional  in aanvraag bij NIMA.
NIMA Register marketeer (internationaal) welke Diana Stroeven in aanvraag heeft bij NIMA.

Studenten weten Diana als communicatie-expert te vinden, zoals Youri van Heumen, studerend aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Lees de portfolio van Youri van Heumen en de feedback van Diana over interne communicatie barrière.

Bedrijf Communicatie-expert en Communicatie blog

Communicatie blog van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Blog wordt gepubliceerd via Communicatie-expert. Diana Stroeven blogt over positieve communicatie. Communicatie blog over mindset, win-win en positieve communicatie.  Blog over o.a.  bestuurscultuur , spaarfabeltjes en kwalitatieve inzichten.

Partner groen beheer familiebedrijf all3

Familie groenbedrijf all3. Groen en moestuin specialist. Verzorgt groenbeheer voor Vve's, bedrijven, legt moestuin aanleg, tuin onderhoud, onkruid verwijderen of kopen van accu tuingereedschap. all3 is Pontifex VCA gecertificeerd. Samen met haar zoon - Schoolveteraan - groen beheer bedrijf all3 gestart.  In all3 webshop wordt boek Schoolveteraan verkocht.

Start-up

Kanzrijk Start-up. Kanzrijk : start-up met positiviteit en oog voor mogelijkheden. Initiatief van Diana Stroeven, NIMA marketing en communicatie specialist.

Nieuw initiatief  Droomfonds

Droomfonds initiatief van Diana Streoeven.

Spiegel adoptie Depot Boijmans van Beuningen, de mijlpaal  en  prachtige Depot in communicatie blog

Diana Stroeven vindt dat Nederland een wereldattractie rijker is met het Spiegel Depot van  Boijmans van Beuningen en adopteerde daarom met haar bedrijf Communicatie-expert een spiegel.