Belastinggarantie voor Nederlandse geluksvogels ?
 

Garantiezekerheid hebben op het betalen van Belasting, hoe heerlijk is dat? Het ideale instrument om ongelijkheid in ons land te voorkomen. En dat lukt ook steeds beter. We hebben zelfs bij onze Haagse geldvissers een minister van armoedebeleid omdat te borgen. En gelukkig is er ook klantengroei waar te nemen bij de Nederlandse voedselbanken. De Belastingdienst doet haar werk dus uitstekend: zij is meester in het belasten van mensenlevens. En die Belastinggarantie hebben we met z’n allen dan toch maar mooi in de democratische pocket, dat is onze bestaanszekerheid. Dus waarom niet onze miljarden uitgeven aan levensvreugde i.p.v. crises ? Of zelfs toewerken naar de mogelijkheden van een Belastingvrij Nederland. Gewoon omdat het kan met anders financieren.  Of inzetten op wel gewoon voordeel hebben dat een mensenleven is belast met belastinggarantie. Iets met GO    Goed Overheidschap.

 

 

Cursus 6,17% rendement bij onze fiscus
 

Overigens overweeg ik de cursus 6,17% rendement op geld te gaan volgen bij de Belastingdienst. Ze schijnen daar precies te weten hoe je dit rendement kunt behalen. Want laten we wel zijn, als de ficus zo’n verwachting op tafel legt, valt er voor burgers - ook wel mensen genaamd - wat te leren.

Met de wetenschap dat 25% van de Nederlanders – bron Financiële Dagblad, column Jort Kelder – geld te kort komt en/of rood staat, brengt dat ons ook naar het goede nieuws. Want een rendement van de fiscus zelf op onze miljarden aan belastingen, biedt dus andersom bij een verondersteld rendement van 6,17% kans voor de fiscus om met hun trucje de collectieve lasten naar beneden bij te stellen. In het belang van onze koopkracht. Win-win , eindelijk eens écht waar voor ons geld. Dat heet geweldig faciliteren.

 

 

Mensen die meer Belasting willen betalen ? Mag niet
 

Goed nieuws is ook dat ik steeds vaker geluiden dat er mensen zijn die graag meer belasting willen betalen. Deze mensen willen hun verantwoordelijkheid nemen. Miljonairs die meer Belasting betalen als een luxe zien, maar eenvoudig weg van de Belastingdienst niet meer Belasting mogen betalen. Zelfs als zij willen. Een geluid dat er ook is en door vele vermogenden wordt gedragen. Hoe mooi is dat ? Er zijn dus wel degelijk mensen die bereid zijn om een deel van hun koopkracht te delen, zodat iemand anders het beter kan hebben. Uitgerekend het Nederlandse instituut met die taak om dit te ‘regelen’ - onze Belastingdienst - weet de ontvanger van een extraatje vervolgens met succes te korten. Zo iemand wordt dan door een 'aanslag' van de Belastingdienst alsnog getroffen.  Het heet niets voor niets de ‘ Belast ingdienst’, haha. 

 

Belasting korting en BBWB
 

Bent u actief als mantelzorger of vrijwilliger ? Top, dan ontvangt u geen royale belasting korting. Doet u moeite om uw afval goed te scheiden ? Mooi, korting op uw lokale afvalkostenlasten meer dan verdiend, maar helaas daar doen we (nog) niet aan. Verbruikt u weinig gas om Nederland aan haar klimaatdoelen te helpen ? Hup, geen belasting op uw gasverbruik. Gaat u naar de sportschool of sport u regelmatig? Natuurlijk dekt de zorgverzekering volledig de kosten van uw sportabonnement. Sport u in huis, de kosten van het apparaat betalen wij uit uw persoonlijke belasting budget dat niet wordt gealloceerd aan het buitenland, maar gek genoeg gewoon aan u als inwoner - en opdrachtgever - haha. Zelfs wanneer u een fiets koopt betaalt u geen btw. Want Nederland beloond gezonde keuzes natuurlijk. Win-win met het BBWB . Burger Beloning Welzijn Beleid. Komt het voordeel direct daar waar het voor is bestemd: mensen. Snel allemaal naar de Overheidswebsites en invullen dat complimentenformulier . Ik zie het in ieder geval al helemaal voor me, haha. Want mensen, dat kan ook gewoon hé !

Wat voor dit nieuwe burgerbeleid en bestuurschap nodig is ? Nieuw elan met burgerliefde , goed overheidschap en een maatschappelijke ondernemersgeest die wel het belang van mensen dient. Want, die wil... die is in ieder geval van deze moeder op missie mijn wet, haha.

Ik wens je veel koopkracht, want dat draagt gewoon wel bij aan welzijn van mensen !  #leefnuengeniet

 

 

Liefs vanuit Almere,
Diana Stroeven
 

Uitgever en Auteur Schoolveteraan | Ebook Schoolveteran (English)

NIMA marketing en communicatie specialist | Communicatie-expert

Diana Stroeven.

Diana Stroeven │NIMA Marketing en communicatie specialist │ Auteur boek Schoolveteraan │ Communicatie Blog │ Communicatie-expert

Opiniestuk  Diana Stroeven | Onderwijsblad AOb (Algemene Onderwijs bond)

Opiniestuk van Diana Stroeven in Onderwijsblad van de Onderwijsvakbond Aob over het boek Schoolveteraan en Passend Onderwijs.

Diana, digitalisering en  
marketing- en communicatie specialist

Diana, is een NIMA marketing en communicatie professional die inmiddels 30 jaar vakervaring meebrengt. 

Zoals u mag verwachten, verstaat zij haar vak. Van marketing- en sales coördinator gegroeid naar de functie van commercieel directeur en daarne de stap naar zelfstandig ondernemerschap, opleider, uitgever en auteur. 

De vele technische innovaties en digitaliserings ontwikkelingen hebben bij gedragen aan haar vele analytische inzichten, de waarde van mensen en daadkrachtige communicatie.

Boekinhoud van het Nederlandstalige Ebook van Schoolveteraan inzien via Google Books .

Passie 

Van het schrijven en aansturen van de bedrijfsmarketing strategie tot verschillende (internationale) culturen met haar grootste drive: passie voor marketing en communicatie. 

Ontzorgen van de klant. Oplossingsgericht werken, mensen verbinden en inzetten win-win.

Dienstverlening met het startpunt dat communicatie het positieve verschil maakt, en daar toegevoegde waarde meebrengen voor organisaties.

Mmm... Marketing Moments

Interview  Ontzorgen van de klant

Versterking dienstenaanbod met overname

Krachtenbundeling met samenwerkende business partner

Sportsponsering NL sportteam WK beachvolleybal

Metaalnieuws: metalisseren kunststof

Nationaal oorlogsmonument Conserveren
St. Aircraft Recovery Group 1940-1945

"Ik maak graag mijn punt, haha"

Diana Stroeven haar marketing en communicatie bedrijf en haar vakgebieden, advies, consultancy of maatwerk masterclass Communicatie en ICT bedrijfsproces. Kwaliteit van communicatie in de zorg. Communicatie en kwaliteit. Interne communicatie. Kansrijke ideeën en marketing concepten. Onderwijs en jeugdzorg. Auteur Boek Schoolveteraan. Rendement op geld. Wél belasting betalen, communicatie win-win. Uitgever boek Schoolveteraan. Communicatie maakt het positieve verschil. Diana Stroeven.
Schoolveteraan van auteir Diana Stroeven is ook via bol.com bestelbaar.

Wanneer Diana aan het herstellen is van haar fysieke, ernstige burn-out, beland haar gezin vanwege een chronisch ziek kind, in een jarenlange Survival van niet Passend Onderwijs.

'Schoolfeest' 

Met de focus hoewel Onderwijs voor haar kind te organiseren wordt een onderwijsconflict. De onderwijs 'professionals' blijken kampioen negatieve mindset. Hun ondeskundigheid en gebrek aan rechtenkennis maakt het 'schoolfeest' compleet. En dan heb je aan Diana een goede, haha.

 

Hoe wel ? Ze besluit in eigen beheer een boek uit te geven en legt haar waargebeurde gezinsverhaal vast in het gedrukte boek en digitale Ebook : Schoolveteraan 

Marije Dunnebier drukte het debuterende boek. Ontwerp boekomslag Erik Roukens Groove Graphics.

Reserveer het boek of Ebook Schoolveteraan in bibliotheek.

Engelse E-book Schoolveteran is online o.a. te bestellen bij boekhandel Scheltema via Ebook.nl of boekenbestellen.
Eye-opener !
 

Marije Dunnebier en Diana Stroeven wanneer het boek Schoolveteraan vers van de pers afkomt.


Senior Communication Professional  ►  Senior Marketing Professional   Senior Digital Professional   Register marketeer (Internationaal)

Diana Stroeven is NIMA marketing en communicatie specialist.
NIMA Senior Communication Professional. Persoonstitel die Diana  Stroeven in aanvraag heeft. Eigenaar bedrijf Communicatie-expert
NIMA Senior Marketing Professional . Diana Stroeven heeft deze titel als gediplomeerd NIMA Marketing professional met 30 marketing ervaring in aanvraag bij het NIMA.
NIMA Senior Digital Professional  in aanvraag bij NIMA.
NIMA Register marketeer (internationaal) welke Diana Stroeven in aanvraag heeft bij NIMA.

Eigenaar Communicatie-expert en Communicatie blog

Communicatie blog van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Blog wordt gepubliceerd via Communicatie-expert. Diana Stroeven blogt over positieve communicatie. Communicatie blog over mindset, win-win en positieve communicatie.  Blog over o.a.  bestuurscultuur , spaarfabeltjes en kwalitatieve inzichten.

Partnership groen beheer familiebedrijf all3

Familie groenbedrijf all3. Groen en moestuin specialist. Verzorgt groenbeheer voor Vve's, bedrijven, legt moestuin aanleg, tuin onderhoud, onkruid verwijderen of kopen van accu tuingereedschap. all3 is Pontifex VCA gecertificeerd. Samen met haar zoon - Schoolveteraan - groen beheer bedrijf all3 gestart.  In all3 webshop wordt boek Schoolveteraan verkocht.
Ebook van het boek Schoolveteraan van Diana Stroeven verschijnt naar verwachting eind 2023 in het Engels. De Ebook cover Schoolveteran, a true story. English version  soon available.
Ebook Schoolveteran Survival of Suitable Education The education book Schoolveteran tells the true story - 2017-2020 - of a Dutch family and their struggle with Suitable Education, where parents, along with their sick son, get completely stuck in bureaucracy. Consequence? Injustice due to incompetence. A child who, despite his illness, manages to pass the third grade of his accelerated education based on his own will, discipline, and self-study. Being sick, succeeding, and then being forced to choose a different educational path? Yes ! It is the direct and 'qualitative' result of Suitable Education. Resulting in the end of a school career and a profound breach of trust in school or education at all. Ebook Schoolveteran also tells the story of how a school team leader, driven by distrust, accuses the parents of child abuse and exploitation without any demonstrable or factual basis. Simply because the team leader wants control. Due to the arrogance of the school staff and its network partners, the personal choices and clearly indicated boundaries of the family are not respected. The child escapes from State Abduction by Dutch Youth Care, but is still forced to go to school, sick or not. The sick child experiences this as School Slavery. The family finds this unacceptable. With the Ebook Schoolveteran , the family wants to convey a message of self-reflection to the people in the education field and at Youth Care, and show the consequences that their choices can have for families. It also urges parents and their children to maintain control, so that they are not treated as criminals like this family. And above all, it encourages them to say "no" more often until a win-win situation for the well-being of their child is achieved. This starts with mutual respect, acceptance, and communication, the expertise of the author, Diana Stroeven. Also the mother of the Schoolveteran. A book mixed with insights for win-win, joie de vivre, positivity and communication. Simply, because it's possible ! Eboek Ebook ISBN number 9789083154725 of English EBook Schoolveteran

De Engelse versie van het Ebook van Schoolveteraan is vanaf nu verkrijgbaar bij:

Boekencafe.
Meer informatie over Schoolveteran of het Ebook als ePUB bestand bestellen
 

Start-up Kanzrijk | Een idee van Diana Stroeven | Toekomst Perspectief

Kanzrijk Start-up. Kanzrijk : start-up met positiviteit en oog voor mogelijkheden. Initiatief van Diana Stroeven, NIMA marketing en communicatie specialist.

 Diana's Droomfonds i.o.

Droomfonds initiatief van Diana Streoeven.

Spiegel adoptie Depot Boijmans van Beuningen, de mijlpaal  en  prachtige Depot in communicatie blog

Diana Stroeven vindt dat Nederland een wereldattractie rijker is met het Spiegel Depot van  Boijmans van Beuningen en adopteerde daarom met haar bedrijf Communicatie-expert een spiegel.