De zekerheid van belastinggarantie
 

Wat zijn wij een geluksvogels dat wij in Nederland de garantiezekerheid hebben op het betalen van Belasting. Het ideale instrument om ongelijkheid in ons land te voorkomen. En dat lukt ook steeds beter. We hebben zelfs bij onze Haagse geldvissers nu een minister van armoedebeleid. En gelukkig is er ook klantengroei waar te nemen bij de Nederlandse voedselbanken. De Belastingdienst doet haar werk dus uitstekend: zij is meester in het belasten van mensenlevens. En die Belastinggarantie hebben we met z’n allen dan toch maar mooi in de pocket,, dat is onze bestaanszekerheid. Dus waarom niet onze miljarden uitgeven aan levensvreugde i.p.v. crises ? Gewoon wel voordeel hebben dat een mensenleven is belast met belastinggarantie. Iets met GO  Goed Overheidschap.

 

 

Cursus 6,17% rendement bij onze fiscus
 

Overigens overweeg ik de cursus 6,17% rendement op geld te gaan volgen bij de Belastingdienst. Ze schijnen daar precies te weten hoe je dit rendement kunt behalen. Want laten we wel zijn, als de ficus zo’n verwachting op tafel legt, valt er voor burgers - ook wel mensen genaamd - wat te leren.

 

Met de wetenschap dat 25% van de Nederlanders – bron Financiële Dagblad, column Jort Kelder – geld te kort komt en/of rood staat, brengt dat ons ook naar het goede nieuws. Want een rendement van de fiscus zelf op onze miljarden aan belastingen, biedt dus andersom bij een verondersteld rendement van 6,17% kans voor de fiscus om met hun trucje de collectieve lasten naar beneden bij te stellen. In het belang van onze koopkracht. Win-win , eindelijk eens écht waar voor ons geld. Dat heet geweldig faciliteren .

 

 

Mensen die meer Belasting willen betalen ? Mag niet
 

Goed nieuws is ook dat ik steeds vaker geluiden dat er mensen zijn die graag meer belasting willen betalen. Deze mensen willen hun verantwoordelijkheid nemen . Miljonairs die meer Belasting betalen als een luxe zien, maar eenvoudig weg van de Belastingdienst niet meer Belasting mogen betalen. Zelfs als zij willen. Een geluid dat er ook is en door vele vermogenden wordt gedragen. Hoe mooi is dat ? Er zijn dus wel degelijk mensen die bereid zijn om een deel van hun koopkracht te delen, zodat iemand anders het beter kan hebben. Uitgerekend het Nederlandse instituut met die taak om dit te ‘regelen’, onze Belastingdienst, weet de ontvanger van een extraatje vervolgens met succes te korten. Zo iemand wordt dan door een 'aanslag' van de Belastingdienst alsnog getroffen.  Het heet niets voor niets de ‘ Belast ingdienst’, haha. 

 

Belasting korting en BBWB
 

Bent u actief als mantelzorger of vrijwilliger ? Top, dan ontvangt u geen royale belasting korting. Doet u moeite om uw afval goed te scheiden ? Mooi, korting op uw lokale afvalkostenlasten meer dan verdiend maar helaas daar doen we niet aan. Verbruikt u weinig gas om Nederland aan haar klimaatdoelen te helpen ? Hup, geen belasting op uw gasverbruik. Gaat u naar de sportschool of sport u regelmatig? Natuurlijk dekt de zorgverzekering volledig de kosten van uw sportabonnement. Sport u in huis, de kosten van het apparaat betalen wij uit uw persoonlijke belasting budget dat niet wordt gealloceerd aan het buitenland, maar gek genoeg gewoon aan u als inwoner - en opdrachtgever - van BV Nederland, haha. Zelfs wanneer u een fiets koopt betaalt u geen btw. Want Nederland beloond gezonde keuzes natuurlijk. Win-win met het BBWB . Burger Beloning Welzijn Beleid. Komt het voordeel direct daar waar het voor is bestemd: mensen. Snel allemaal naar de Overheidswebsites en invullen dat complimentenformulier . Ik zie het in ieder geval al helemaal voor me, haha.

 

Wat voor dit nieuwe burgerbeleid en bestuurschap nodig is ? Nieuw elan met burgerliefde , goed overheidschap en een maatschappelijke ondernemersgeest die wel het algemeen belang van alle mensen dient.

 

Ik wens je veel koopkracht, want dat draagt gewoon wel bij aan welzijn van mensen !

 

 

Liefs vanuit Almere,

Diana Stroeven

 

Auteur Schoolveteraan
#leefnuengeniet

 

Diana Stroeven.

Diana Stroeven │NIMA Marketing en communicatie specialist │ Auteur boek Schoolveteraan │ Communicatie Blog │ Communicatie-expert

Opiniestuk Diana Stroeven januari 2023 Onderwijsblad van AOb

Opiniestuk van Diana Stroeven in Onderwijsblad van de Onderwijsvakbond Aob over het boek Schoolveteraan en Passend Onderwijs.

Diana, digitalisering en het 
marketing- en communicatievak

Diana beheerst ruim 30 jaar het marketing- en communicatievak. Een NIMA marketing en communicatie professional in hart & nieren.

Pionieren en werkervaring op doen bij media. O.a. jaren werkzaam als marketing- en sales coördinator bij een groot familie- en verpakkingsbedrijf.

Actief meebewegen met het begin van internet en de eerste, digitale innovaties. Zoals het opzetten van een strategisch digitale technische, klant-, marketing- en communicatiedatabase. In 2004 al voorbereiden op online interacties en verkopen aan de klant. Het levert vele inzichten op gebied van ICT, bedrijfsprocessen én de waarde van mensen.

Marketing en communicatie passie
 

Wanneer het verpakkingsbedrijf door een internationale speler wordt overgenomen maakt Diana de overstap naar dienstverlener Multinal Group in de functie van marketing manager.

Een paar jaar later wordt Diana commercieel directeur van de hele Group. Met haar marketing passie weet zij met haar team de nationale én internationale positie van het bedrijf te verstevigen en een miljoenen omzetgroei te realiseren.

De naamsbekendheid neemt merkbaar toe en bedrijven worden toegevoegd aan de Group. Een voelbaar succes in - en buiten de organisatie, zij voelt zich groeien.

Ontzorgen van de klant. Problematiek uit de keten filteren, mensen verbinden om tot een nog beter (marketing) product/dienst te komen.

Dienstverlening die zichzelf door toegevoegde waarde verkoopt en waarbij communicatie bewezen het positieve verschil maakt. 

Diana in beeld en geluid

Interview  Ontzorgen van de klant

Versterking dienstenaanbod met overname

Krachtenbundeling met samenwerkende business partner

Sportsponsering NL sportteam WK beachvolleybal

Metaalnieuws: metalisseren kunststof

Nationaal oorlogsmonument Conserveren
St. Aircraft Recovery Group 1940-1945

Podcast over boek Schoolveteraan

Diana Stroeven in gesprek met Natasja Esmeijer van Beelddenkers in de Podcast Schoolveteraan.
Diana Stroeven haar marketing en communicatie bedrijf en haar vakgebieden, advies, consultancy of maatwerk masterclass Communicatie en ICT bedrijfsproces. Kwaliteit van communicatie in de zorg. Communicatie en kwaliteit. Interne communicatie. Kansrijke ideeën en marketing concepten. Onderwijs en jeugdzorg. Auteur Boek Schoolveteraan. Rendement op geld. Wél belasting betalen, communicatie win-win. Uitgever boek Schoolveteraan. Communicatie maakt het positieve verschil. Diana Stroeven.

NIMA Marketing en Communicatie-expert

Ondanks haar succes als commercieel directeur, haar passie en werkplezier in het marketing- en communicatievak weet de 'man' met de hamer haar te bereiken.

Direct gevolg van bedrijfsgroei, waarbij ondersteuning onvoldoende geprioriteerd wordt door de eigenaar. Het resulteert in een fysiek, ernstige burn-out met blijvende gevolgen. Diana heeft haar les geleerd, kiest voor zichzelf en slaat een nieuwe weg in.

Auteur boek Schoolveteraan
Haar gezin krijgt onverwachts vanwege de ziekte van haar kind te maken met de negatieve mindset van de Onderwijsketen. Het gezin belandt in een jarenlange Survival van niet Passend Onderwijs. Het wordt een oorlogsvoering om het recht op onderwijs voor haar zieke kind geregeld te krijgen. De harde realiteit van beleidsuitvoering en Nederlandse  bureaucratie. Onacceptabel. Diana besluit hun waargebeurde verhaal vast te leggen in een boek. Ze verrijkt het boek met haar visie op het onderwijs, win-win, meer levensvreugde en de positieve bijdrage van communicatie.
 

Het wordt het boek : Schoolveteraan.

Het maakt Diana auteur en uitgever. Boek Schoolveteraan is te vinden in de bibliotheek.

Diana is ook interim in te huren voor marketing- en communicatie-opdrachten en verzorgt de Masterclass:

'Communicatie maakt het positieve verschil'.

Hieronder Marije Dunnebier die het debuterende boek voor Diana drukte.

Gedrukte boek verkoop via all3 webshop of bol.com .

Nederlandse E-book van Schoolveteraan kopen

Engelse E-book verwacht eind 2023. Jaja, Diana is weer lekker op dreef, haha.

Marije Dunnebier en Diana Stroeven wanneer het boek Schoolveteraan vers van de pers afkomt.
Schoolveteraan van auteir Diana Stroeven is ook via bol.com bestelbaar.

Een review over het boek mag u schrijven op webwiki : boek Schoolveteraan


Senior Communication Professional  ►  Senior Marketing Professional   Senior Digital Professional   Register marketeer (Internationaal)

Diana Stroeven is NIMA marketing en communicatie specialist.
NIMA Senior Communication Professional. Persoonstitel die Diana  Stroeven in aanvraag heeft. Eigenaar bedrijf Communicatie-expert
NIMA Senior Marketing Professional . Diana Stroeven heeft deze titel als gediplomeerd NIMA Marketing professional met 30 marketing ervaring in aanvraag bij het NIMA.
NIMA Senior Digital Professional  in aanvraag bij NIMA.
NIMA Register marketeer (internationaal) welke Diana Stroeven in aanvraag heeft bij NIMA.

Studenten weten Diana als communicatie-expert te vinden, zoals Youri van Heumen, studerend aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg. Lees de portfolio van Youri van Heumen en de feedback van Diana over interne communicatie barrière.

Bedrijf Communicatie-expert en Communicatie blog

Communicatie blog van marketing en communicatie specialist Diana Stroeven. Blog wordt gepubliceerd via Communicatie-expert. Diana Stroeven blogt over positieve communicatie. Communicatie blog over mindset, win-win en positieve communicatie.  Blog over o.a.  bestuurscultuur , spaarfabeltjes en kwalitatieve inzichten.

Partner groen beheer familiebedrijf all3

Familie groenbedrijf all3. Groen en moestuin specialist. Verzorgt groenbeheer voor Vve's, bedrijven, legt moestuin aanleg, tuin onderhoud, onkruid verwijderen of kopen van accu tuingereedschap. all3 is Pontifex VCA gecertificeerd. Samen met haar zoon - Schoolveteraan - groen beheer bedrijf all3 gestart.  In all3 webshop wordt boek Schoolveteraan verkocht.

Start-up

Kanzrijk Start-up. Kanzrijk : start-up met positiviteit en oog voor mogelijkheden. Initiatief van Diana Stroeven, NIMA marketing en communicatie specialist.

Nieuw initiatief  Droomfonds

Droomfonds initiatief van Diana Streoeven.

Spiegel adoptie Depot Boijmans van Beuningen, de mijlpaal  en  prachtige Depot in communicatie blog

Diana Stroeven vindt dat Nederland een wereldattractie rijker is met het Spiegel Depot van  Boijmans van Beuningen en adopteerde daarom met haar bedrijf Communicatie-expert een spiegel.